Projektijohtaminen

Perinteisemmästä ketterään projektinhallintaan

Yhä enenevässä määrin liiketoiminnan kehittäminen tapahtuu iteratiivisen projektinhallinnan menetelmin (Scrum). On myös esimerkiksi viranomaislainsäädäntöön perustuvia tai vanhoja isojakin ylläpidettäviä järjestelmiä, joissa perinteisempi vesiputousmalli sekä joustavasti mukautettu projektinhallinta (hybridi-malli) toimii hyvin ja tehokkaasti.

Lyhyt matka liiketoiminnasta IT-kehittämiseen

Yhä useammin liiketoiminnan edellyttämä time-to-market aikajänne on hyvin lyhyt, jolloin myös matka liiketoiminnasta IT-kehittämiseen on oltava lyhyt. Oli kehittämisen malli siis mikä tahansa, se edellyttää toimijoilta ennakointikykyä muuttuviin tilanteisiin (ketteryys) sekä osaamista perinteisemmistä hyväksi koetuista toimintamalleista (jämäkkyys, seuranta, puuttuminen hyvällä johtamisella, riskienhallinta, vuorovaikutus), joilla kehityshankkeet viedään tavoitteen mukaiseen maaliin.

Kehittäminen etenee yleensä useiden vaiheiden kautta lopputulokseen. Tähän matkaan sisältyy menestystä, mutta myös usein haasteita, jopa tilanteiden kriisiytymistä. Näissä tilanteissa haluan olla mukana palveluilla, joita ovat mm. esiselvitykset, kilpailutukset, kriisiytyneiden projektien haltuunotto, projektijohtaminen, osaamisen kehittäminen, integraatiot ja ulkoistukset (insourcing, outsourcing).

Ota yhteyttä ja kysy lisää projektijohtamisesta ja muista konsultointipalveluistamme!

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Kysy lisää palveluistamme. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse